Irene López I Favá

Irene López i Favà (Tortosa, 1998)
Llicenciada en Periodisme Especialitzat en Ciències Polítiques i de l’Administració (UPF). Màster en Comunicació Política i Institucional (Compolin) per la BSM-UPF. Escriu articles i reportatges sobre l’actualitat de la ciutat de Tortosa a diversos mitjans i és la fundadora de l’empresa de comunicació Què fem a Tortosa? i del blog de comunicació política Carrincló Periodisme.
Començà a escriure contes quan tenia vuit anys, recreant les aventures dels seus peluixos. Del 2008 al 2010 participà en el programa Lletres Ebrenques d’Antena Caro amb l’escriptor, Emigdi Subirats. Juntament amb Jaume Llambrich, fundaren el primer blog de pòdcasts de les Terres de l’Ebre, anomenat El Cistell de les meves joguines.
Pel que fa a la seva tasca d’escriptora, ha rebut nombrosos premis de narrativa i poesia des de ben jove i té publicat el treball de recerca històrica Tortosa, un patrimoni per descobrir, guardonat amb el premi Joan Cid i Mulet de l’EMD de Jesús.
És també l’autora del conte solidari La flamenca Emma, del Projecte Emma per a la investigació del càncer de mama. A més, és l’autora de la col·lecció de contes Descobrint el Renaixement de Tortosa amb els títols Una aventura al castell de la Suda de Tortosa i Els secrets de les hortes de Pimpí.


Mostrando 1 libros encontrados. (1 páginas).

    1    


    Els spin doctors del palau
    Recerca de periodisme

    Irene López I Favá

    Ediciones Javisa23. Mayo 2024

    La ciutadania, sovint, busca un líder polític amb una sèrie d’aptituds i idees que li resultin més properes a la seva manera de ser, per tal de dipositar en ell tota la seva confiança. Però, ...

    [DISPONIBLE]

    pvp.23,00 €



    1