Viure la teva vida no viscuda

Fer front als somnis no realitzats i complir el teu propòsit a la segona meitat de la vida

;
Viure la teva vida no viscuda

FICHA TÉCNICA

 • Editorial: Editorial Escola de Vida, S.L.
 • ISBN: 9788412400625
 • Fecha de edición:
 • Nº edición: 1.ª
 • País: España
 • Idioma: Catalán
 • Encuadernación: Rústica
 • Medidas: 13 x 21 cm
 • Nº páginas: 220

Viure la teva vida no viscuda

Fer front als somnis no realitzats i complir el teu propòsit a la segona meitat de la vida

;

Formato papel

[DISPONIBLE]

pvp.24,00 €

CATALÀ:
“Imagina't que se t’ha acabat el temps. Ara és el moment de començar a viure de debò”.
Arriba un moment que les nostres psiques desperten a la recerca d’allò autèntic, veritable i profund.
Passem la primera part de la nostra vida ocupats en la construcció de la nostra identitat, carrera, parella i tractant d’acomplir els diversos compromisos que la societat i la cultura ens exigeixen.

Però a la mitjana edat es dóna un punt d’inflexió: la nostra vida no viscuda es rebel·la dins nostre reclamant-nos atenció. Com redireccionar els aspectes misteriosos i sense cartografiar del nostre ésser?
Viure la teva vida no viscuda és un llibre que ens ofereix múltiples eines i reflexions per afrontar aquest moment vital, escoltar la crida genuïna de la nostra essència i orientar-nos cap a una experiència vital més plena i satisfactòria.
“Què necessito per emprendre la següent fase del meu viatge? Puc donar-me permís per explorar nous camins? Com em manté la por en una postura reactiva lligada a maneres de ser antiquades?
Estic content de viure a la perifèria de la meva personalitat o estic preparat per créixer a noves maneres de pensar i sentir? Puc dirigir l’energia necessària per realitzar els meus potencials no viscuts? Viure la vida no viscuda comença avui amb tu”.
Robert A. Johnson i Jerry M. Ruhl, en aquest llibre de lectura fluïda i entenedora, ens empenyen i ensenyen a transformar-nos, a acceptar-nos i a incorporar a la llum de la consciència tot allò que ha quedat sense viure en la profunditat de l’inconscient. En definitiva, a dominar l'art d'estar veritablement viu a l’aquí i l’ara.

CASTELLANO:
“Imagínate que se te ha terminado el tiempo. Ahora es el momento de empezar a vivir de verdad”.

Llega un momento en que nuestras psiques despiertan para buscar lo auténtico, lo verdadero y lo profundo. Pasamos la primera parte de nuestra vida ocupados en la construcción de nuestra identidad, carrera, pareja y tratando de cumplir los distintos compromisos que la sociedad y la cultura nos exigen. Pero en la mediana edad se da un punto de inflexión: nuestra vida no vivida se rebela en nuestro interior reclamándonos atención. ¿Cómo redireccionar los aspectos misteriosos y sin cartografiar de nuestro ser?

Vivir tu vida no vivida es un libro que nos ofrece múltiples herramientas y reflexiones para afrontar este momento vital, escuchar la llamada genuina de nuestra esencia y orientarnos hacia una experiencia vital más plena y satisfactoria.

“¿Qué necesito para emprender la siguiente fase de mi viaje? ¿Puedo darme permiso para explorar nuevos caminos? ¿Cómo me mantiene el miedo en una postura reactiva ligada a formas de ser anticuadas? ¿Estoy contento de vivir en la periferia de mi personalidad o estoy preparado para crecer y darme nuevas formas de pensar y sentir? ¿Puedo dirigir la energía necesaria para realizar mis potenciales no vividos? Vivir la vida no vivida comienza hoy contigo”.

Robert A. Johnson y Jerry M. Ruhl, en este libro de lectura fluida y comprensible, nos empujan y nos enseñan a transformarnos, a aceptarnos y a incorporar a la luz de la consciencia todo lo que ha quedado sin vivir en la profundidad del inconsciente. En definitiva, a dominar el arte de estar verdaderamente vivo en el aquí y el ahora.

 

 

 


Compartir en:

Libros Recomendados

 • La vida de Buda

  La vida de Buda

  Sherab Chödzin Kohn

  pvp. 12,00€

 • Cuando todo se derrumba

  Cuando todo se derrumba

  Chödrön, Pema

  pvp. 10,00€

 • La voz de tu alma

  La voz de tu alma

  García Calvo, Laín

  pvp. 25,00€