Alfred Sala

Alfred Sala

Alfred Sala neix a Barcelona el 1961. Professor de català, ha exercit la docència a diversos instituts públics. Traductor de còmic juvenil (Lucky Luke, Astèrix, Garfield, Blake & Mortimer, Espirú i Fantàstic, Blueberry...) i còmic europeu per a adults (Corto Maltès, Zaroff, Angel Wings…), ha guanyat diversos premis literaris, entre els quals, les novel·les juvenils Immersió a la prehistòria! (Premi Ciutat d’Alaior), Una hora al cretaci (Premi Guillem Cifre de Colonya) i Expedició al Congo. Bwana Nyani (Premi Enric Valor).
Objectiu: Himmler!! és la seva primera narració per a adults, un thriller que enllaça directament amb la millor tradició de la novel·la i del cinema negres.
Des de fa uns anys, l’autor viu amb la seva família a l’Alta Garrotxa. Té tres gats amb picarol i quatre gallines ponedores.
alfredsala1@gmail.com


Mostrando 1 libros encontrados. (1 páginas).

    1    


    Objectiu: Himmler!!
    Barcelona 1940

    Alfred Sala

    Neopatria. Diciembre 2022

    Un excombatent republicà, que viu amb la seva família a la Barcelona de la immediata postguerra, rep l’encàrrec de matar Heinrich Himmler, cap de les SS del Tercer Reich, aprofitant la seva visita a la ...

    [DISPONIBLE]

    pvp.20,00 €



    1