Amer Mulet, Guillem

Amer Mulet, Guillem

Guillem Amer Mulet (Llucmajor, 1984) és mestre d’anglès per la Universitat de les Illes Balears i llicenciat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment és secretari al CEIP Escola Nova de Porreres. Ha treballat en diversos centres de Mallorca i Barcelona i com a redactor i locutor d’informatius a IB3 ràdio.

En aquests centres escolars ha presenciat com els docents havien d’enfrontar-se a un cúmul complex d’experiències de tot tipus. Unes vivències que han resultat ser una gran font d’inspiració i que han donat com a fruit Secrets a l’escola, la seva primera novel·la. S’hi presenten escenes breus i de tot color, redactades amb un estil directe i senzill amb la idea de compartir amb els lectors una petita part del que pot arribar a succeir a qualsevol centre educatiu.


Mostrando 1 libros encontrados. (1 páginas).

    1    


  Secrets a l'escola

  Amer Mulet, Guillem

  Neopatria. November 2021

  El CEIP Ses Ribes, situat a Mallorca, està dirigit per l’atractiu i femeller Néstor, conegut pels seus portentosos actes sexuals en el despatx, na Sabina, la impopular cap d’estudis, enamorada d’una altra mestra i en ...

  [DISPONIBLE]

  pvp.18,00 €    1