Fred Sentandreu Gallego

Fred Sentandreu Gallego

Fred Sentandreu Gallego (Castelló, 1965) llicenciat en Filologia, especialitat de Valencià, és professor d’ensenyament secundari. Actualment treballa en la planificació lingüística educativa i en les competències digitals dels docents valencians. Per això ha deixat de banda els lloables oficis de bibliotecari, collidor de taronja, obrer, aturat o corrector lingüístic.
Ha realitzat diversos estudis de lingüística aplicada, toponímia, renoms i malnoms i lexicografia. En l’àmbit de la literatura juvenil té publicada una novel·la: MAD (Destrucció Mútua Assegurada) (2010). En la literatura d’adults la novel·la Del Cap a l’ànima (2016), i ha participat en els reculls narratius Castellonies (2015) i Castellonies II (2018) amb els relats «Ferro colat» i «Si m’has de matar que siga a Castelló» respectivament.


Mostrando 1 libros encontrados. (1 páginas).

    1    


    Mira si he corregut terres…

    Fred Sentandreu Gallego

    Neopatria. Diciembre 2022

    Pit, broker de la City de Londres, decideix «separar-se temporalment» de la dona i la filla i retrobar-se amb la xica de la qual s’enamorà temps enrere. S’instal·larà en un poble menut on aprendrà com ...

    [DISPONIBLE]

    pvp.20,00 €



    1