Isabel Donet Sánchez

Isabel Donet Sánchez

Benigànim (1960, Vall d’Albaida). És periodista i autora de diverses publicacions editorials com ara, Picanya Solidària (Ed. Ajuntament Picanya); Dando la cara (Ed. Diputació de València); De l’erm al verd. Crònica del canvi polític valencià (Ed. L’Eixam Edicions) i Nietas de la Memoria (Ed. Bala Perdida). També, de relats com «Salomé, dies i gràcia» i «Frida, dibuix trencat» (Ed. Neopàtria). Ha rebut el Premi de Narrativa de Dones de la Generalitat Valenciana 2016, per «Les filles d’Agnés» i el de narrativa curta –millor obra en valencià– del Premi Carolina Planells de Paiporta 2021 per «@Karol. Com un núvol blanc m’eleve».
En el govern valencià del Botànic II ha sigut la directora de Comunicació de la Vicepresidència Segona. Anteriorment, ha treballat en el Congrés dels Diputats i durant més de dues dècades com redactora en els Informatius de Canal 9 i a Programes de Ràdio Nou. Iniciava la seua trajectòria professional el febrer de 1984 al Gabinet de Premsa de Presidència de la Generalitat durant el primer i segon govern autonòmic.
També ha col·laborat com articulista en diferents mitjans digitals com La Veu del País Valencià i VilaWeb (edició Ontinyent). I en revistes especialitzades.
És vicepresidenta i fundadora de l’ONG Menuts del Món. Pertany a l’Executiva de la Federació de Dones Progressistes del País Valencià, al grup de periodistes «Les Beatrius» i al Col·lectiu Feminista «Les Ganxudes» de Benigànim.


Mostrando 2 libros encontrados. (1 páginas).

    1    



    1