Masferrer i Juvanteny, Dolors

Masferrer i Juvanteny, Dolors

Dolors Masferrer i Juvanteny vaig néixer a Vila-seca (Sant Vicenç de Torelló) el 30 d’abril de 1958. Lloc d’on en guardo molts bons records i amics i l’any 1983, en motiu del centenari de la Colònia, n’explico la història en el llibre Vilaseca, cent anys d’història.
He estimat la meva feina com a mestra i n’he gaudit. Ja sigui despertant la curiositat de la mainada per aprendre llegint, cantant, investigant… I d’aquí que algunes de les meves publicacions tenen relació en aquest preuat ofici.
A l’escola de mestres d’Osona el 1979 vaig participar en la publicació El text lliure a l’escola publicat per l’editorial EUMO. El 2006 Els carrers de Torelló ens parlen de música i cançó l’ICE de la Universitat de Barcelona publicava aquest article en Nous models d’aprenentatge musical i es donava a conèixer a les VI Jornades de Música. I dins Mestra d’Osona, 30 anys després. Relats de la primera promoció jo hi vaig escriure l’article El meu somni? Ser mestra.
Tot ho dec a les vivències partint de les diferents escoles on he estat: Sta. Eulàlia de Riuprimer, Casals-Gràcia de Manlleu, Ignasi Iglesias de Tordera, Lloriana de St.Vicenç de Torelló, escola Unitària Rural de Sant Julià de Sassorba i els últims 30 anys a l’escola Vall del Ges de Torelló on resideixo.
Totes elles, junt amb els amics i la família, han configurat el passeig de la meva vida.


Mostrando 1 libros encontrados. (1 páginas).

    1    


  La Rodols té visita

  Masferrer i Juvanteny, Dolors

  Neopatria. September 2020

  Fa dies que l’autora per qüestions de salut no és a casa seva.
  I el silenci i el recer d’un petit pati seran en temps de primavera el lloc escollit per una parella de mallerengues ...

  [DISPONIBLE]

  pvp.18,00 €    1