Mezquita Broch, Francesc

Mezquita Broch, Francesc

Francesc Mezquita Broch (Vila-real, 1947) catedràtic de Geograa i Història, de Batxille i ha publicat diversos treballs i Francesc Mezquita Broch (Vila-real, 1947) catedràtic de Geograa i Història, de Batxille i ha publicat diversos treballs i articles recerca històrica en revistes especialitzades.
El 1994 va guanyar el I Premi de la Mar poesia del Grau de Castelló amb Platja rosque tornà a guanyar el 2002 amb La maror Josep Conrad i altres històries. L’any 2004 obtenir el Premi de poesia Ciutat de Benica amb El temps a glops, de pressa (Brosquil). mateix any va obtenir la Flor natural del Pre Vila de Nules de poesia per Notícies de tar (Ajuntament), premi que va tornar a guanyar 2009 amb Els dubtes engrandeixen el crepus El 2006 va guanyar el Premi de poesia d’abril» de Benissa amb Duen llum ns vesprades tristes (Viena). El mateix any guanyar el XXX Premi de poesia Marià Man de Premià de Dalt amb Llargues passejades una ciutat discreta (Viena).


Mostrando 1 libros encontrados. (1 páginas).

    1    


    La platja d'argelés

    Mezquita Broch, Francesc

    Neopatria. Julio 2021

    La platja d’Argelès és un relat en què, barrejant testimonis reals i situacions imaginàries, es narren les vicissituds dels membres d’una família de republicans que davant de la imminent arribada de l’exèrcit franquista tracten de ...

    [DISPONIBLE]

    pvp.18,00 €



    1