Viadel, Francesc

Viadel, Francesc

Francesc Viadel (Algemesí, 1968) és periodista i escriptor, doctor en Sociologia per la Universitat de València i professor de la Facultat Blanquerna de la Universitat Ramon Llull de Barcelona.
Va iniciar la seua trajectòria literària de la mà de la publicació L’Horabaixa de la qual en va ser un dels seus fundadors allà pels finals dels vuitanta. En 1991 va publicar en la mítica col·lecció Tuacte la plaquette Si la lluna és plena... amb il·lustracions de Núria Ferriol. Set anys després va tornar amb Èxode Salnitrós. El 2014 va ser guardonat amb el premi de poesia Josep Maria Ribelles de Puçol per Ciutat, dies insòlits.
En 2020 va participar amb un dels seus poemes inèdits junt a altres autors com Jaume Pérez Muntaner, Àngels Gregori, Isabel García Canet o Salvador Jàfer en la Cantata a València de l’escriptor i cantant Rafa Xambó.
Poemes de Viadel es poden llegir també en revistes literàries com ara Passadís, L’Aljamia, L’Aiguadolç.


Mostrando 1 libros encontrados. (1 páginas).

    1    


  Infant d’hivern

  Viadel, Francesc

  Neopatria. June 2022

  El poemari Infant d’hivern és un viatge des de l’isolament, el desengany i, finalment, l’acceptació de la derrota vital enfront del pas del temps a una infantesa atresorada en la memòria, entesa com a refugi ...

  [DISPONIBLE]

  pvp.16,00 €    1